Analytisk Kemist sökes

Analytisk Kemist – Karakterisering av Inhalerade Läkemedel

Beskrivning

Emmace Consulting AB söker en självständig och driven kemist med stor vilja att generera analysdata till vår kunders olika projekt. Arbetet innebär att planera och utföra kemiska analyser, sammanställa dessa samt att redovisa utfallet gentemot kund. Vi lägger vikt på att vår nya medarbetare är ansvarsfull, kan ta egna initiativ, är ambitiös, självständig och resultatorienterad. Du är analytisk i ditt arbetssätt, och har kort startsträcka vad gäller experimentellt arbete.

Om jobbet

  • Karakterisering av inhalatorer och nebulisatorer enligt farmakopémetoder samt enligt internt utvecklade specialmetoder
  • Utveckla och validera analysmetoder
  • Du arbetar självständigt samtidigt som du arbetar i nära samarbete med dina kollegor.
  • Vara delaktig i företagets kontinuerliga förbättringsarbeten

Kvalifikationer

  • Du har en högskoleutbildning inom exempelvis analytisk kemi eller motsvarande
  • Du är självgående och har en gedigen kunskap inom analytiska mätmetoder, speciellt HPLC eftersom detta är vårt huvudsakliga arbetsredskap.
  • Du har en stark vilja att generera analysresultat och detta är av stor vikt då vi arbetar med kontraktsanalyser där ett effektivt och kundorienterat arbetssätt i en dynamisk miljö är essentiellt för att erbjuda våra kunder högkvalitativa analystjänster.
  • Då vår kundbas mestadels återfinns inom läkemedelssektorn är erfarenhet av arbete inom GMP- eller ISO-orienterad miljö meriterande men inget krav.
  • Du har god datorvana och behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Vi erbjuder

Ett spännande och ansvarsfullt arbete i en liten flexibel och dataintensiv laboratorieverksamhet tillsammans med ambitiösa och duktiga kollegor i en välskött och informell arbetsmiljö i Lund. Vi driver en jordnära, prestigelös och professionell organisation med korta beslutsvägar. Dina kunskaper, färdigheter och energi är vår mest värdefulla tillgång och en förutsättning för vår framgång. För dig innebär detta en möjlighet att få delta i spännande och utmanande kundprojekt (små som stora, långa som korta) vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas professionellt.

Villkor

Heltid eller deltid, vi är öppna för att hitta en bra lösning som passar båda parter. Vi tillämpar provanställning. Plats: Medicon Village i Lund.

Kontakt och ansökan

Du ansöker genom att skicka personligt brev och CV till kemist18@emmace.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Tillträde:

Enl. överenskommelse.

Om Emmace Consulting AB
Emmace startades 2011 av f.d. AstraZeneca personal. Företaget har sedan dess vuxit till ca 10 personer och bedriver laboratorieverksamhet på SMILE inkubatorn, Medicon Village, Lund. Förutom laborativa analystjänster, tillhandahålls rådgivningstjänster såsom prediktionsberäkningar av lungdeposition, PK-modellering, CMC rådgivning, planering av klinikstudier. Mer information finns på: www.emmace.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Ladda ner Analytisk Kemist sökes

2018-10-12T14:59:28+00:00 October 12th, 2018|News|